Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Damy Rade Dt:)Napl

Haniballo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam taka sprawe,czy ja z kolegą damy rade DT,nie musi byc caly spot moze byc pol spotu podlych byle zebysmy doszli do kowala wiec opisze eq..

Woj mental 65lv

Silne M6-G1

EQ

Tarcza na 61 +8/9

boga +6/7

14k hp

0% na DT

Defa okolo 700

Woj boody 68-70lv

Aura G1

Berserk M6

Wirek M4

EQ

Tarcza na 61 +8/9

Stal +6 z kd

hp okolo 13k

i 0% na Dt (niestety)

No i oczywiscie buff pomoc M1 blogo M1 odbicie 1 101 int

jakies 25% kryt 30% blogo i 10% odb....

Czekam na odp. oczywiscie 5x5 i + lub jak kto woli -

1316634418-U255649.gif
Opublikowano

Możliwe że dacie , ale będzie problem ubić Elit.Król.Demonów . Kolega mental ? Musi mieć silne g1 . Wybijacie komnate on bierze na siebie demona a Ty lejesz . Rade dać dacie .Buffowi trza wbić 35% błoga . Mogę napisać więcej ale na gg 4012435

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Utrzymać może i utrzymacie ale czy się wyrobicie z czasem? 0% na Dt dobrze nie wróży. Te 20% to też nie za dobrze. Załatwcie sobie około 60% każdy i możecie śmiało iść.

Opublikowano

Jak by było jeszcze z 2 takich jak ty to na luzach, ale sam to raczej wątpię, bo na pieczęciach się nie wyrobicie...

I bony na nieumarłych trochę 'wymaksuj'

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ehh ja nie wiem po co wam do kowala eq na dt... Pakujcie jak najwiecej pz i defa a eq na dt to glownie sie na ripka zostawia co do elita, jest on bardzo latwy osobiscie sam na 72 bodym go rozwalam z 0 na dt skile przecietne wiec nie pieprzcie glupot -,-

Co do dt niech ten twoj kolega zalatwi tarcze 9 silne m9+ no i jakas zbrojke dobra zeby miec defa naszyjnik 2k pz biale zlotko9 albo branza 2k pz i ebo 9 to starczy buty jakie tam masz dobrze jakby byly pz no ale sa takie realia ze nie kazdy ma idealne eq.

Tyle ode mnie.

Back to BF3...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...